påckårn och kola

Jag sitter och trycker i mig lite salt, mycket söt och en del koffein.
Jag har ju lyckats med den bedriften att sluta snusa helt. Det var ca 2-3 månader sen. Men cola unnar jag mig lite då och då, faktiskt.

Jag är ledig idag. Första dagen på 7 hela dagar, jag har alltså jobbat 7 dagar i sträck och tycker att jag är väl värd min 1,5 liter cola. I morgon är det dags att jobba igen. Först personalmöte kl 7 på morgonen, hem efter säkert ca 2 timmar och sedan tillbaka till jobbet igen kl 16.
Men det är inte lika jobbigt att gå till jobbet numera, inte lika jobbigt att jobba, så att säga. Man är motiverad på ett helt annat sätt nu när man har bebis i magen.
Man jobbar för något nu. Det känns rätt skönt.

Jag är nånstans mellan v. 14 och 15 nu, tror jag. Det är fortfarande lite osäkert vilken vecka jag är i pga. att det hela hände så snabb och jag inte hade ngn koll direkt på när min mens var osv osv.
Längtar till ultraljuden, dels för att få se bebisen men också kunna fastställa hur långt gången jag är och när bebisen är beräknad att födas.
Symtomen är fortfarande som bortblåsta. En ihållande, ihärdig huvudvärk har jag dock dragits med i ca en vecka. Men det tror jag har lite att göra med att jag jobbat så  mycket och sovit så lite. Den lyser med sin frånvaro idag iaf, tack och lov!

Vårat kök har blivit invaderat av äckliga små bananflugor. Hur mycket man än städar så finns dom kvar, och i större skala än dagen innan. Jag ryser... Jag går inte in i köket om jag verkligen inte måste...men... Oftast så är det där födan finns så nog fan måste man möta dessa äckliga små flugfän i jakt på nått ätbart. Men inte utan att vara beväpnad. Jag går i sådana fall beväpnad med en ajax spray för att eliminera och utrota dessa fula insekter. Men utan större framgång dessvärre.
Så jag ringde min underbara mamma idag, som enligt mig vet och kan allt. Det mesta iallafall ^^ Och fick tipset att köpa Radar. Så det ska jag och herr A göra i morgon efter mitt personalmöte har jag bestämt. Nu ska dessa jävlar dö!
(Köp aldrig banan på Willys i dessa årstider, ett tips bara..) Jag är tämligen säker att det är därifrån vi fått dessa ovälkommna flugfän.

Nog om detta!
Kissnödig blir man, ofta om man är på smällen, oftare om man dricker cola.
Man kan nog lista ut vad jag ska göra härnast...

Hade!!

Freddie Mercury

Om han hade levt idag skulle han alltså vara 62 år. Han fyllde nämligen år i förrgår.
Jag har kommit in i en Queen period nu där mina lediga stunder förgylls av Freddies skönsjungande stämma.
Bebisen kommer att vara ett Queen fan den dagen bebisen väljer att komma ut.

Tycker om texterna, hans underbara röst, och det beundransvärda överbettet.
Synd bara att han inte fick leva längre. Men så verkar det vara med många storheter.
Och nar man vet om hans öde så tar man sig till hans låtar på ett helt annat sätt.
Han var grym och bandet var/är en av de bästa rockbanden i historien, enligt mig.





























Snart klar ^^




Haha, älskar denna video med Chrisopher Lambert. Min hjälte ;P








Verkligen grym imitation av Freddie denna pojke gör.





Jag kan nog inte sluta...










Denna låt och nästa får mig att storgrtåta varje gång jag lyssnar på dom.





Freddies sista musikvideo. Det är så sorgligt att se hur smal, urmärglad och sjuk han är.
Och låttexten såklart.

Nu ska jag gråta en skvätt ;P


Namn: Sofie Vettersand
Bor: Umeå
Född: 1983·12·02
Civilstatus: Lever livet med Anton
Barn: Ellie som föddes med akut kejsarsnitt i v.29+5 den 29 december 2008 och ett litet knyte i magen som är beräknad till den 4 augusti 2011.


RSS 2.0