5 år var det ja... ;)

"Lita på mig, Sofie, när jag säger att det tar ungefär 10 år innan man lärt känna sin partner helt".
Och jag tror henne, min kära svärmor. Hon sa dessa ord när vi satt och pratade förhållanden hon och jag.
Det är alltid kul att prata med svärmor. Ibland kan jag ju hålla med henne och ibland inte men man blir aningens rikare varje gång efter våra samtal :)
Tanken slog mig sedan att just fan! Jag och Anton bör ju fira 5 år tillsammans snart. Och visst gjorde vi det... För en månad sedan! ^^

Det var ju tur att vi båda glömde bort det, på ett sätt. Det som känns lite dumt är att svärfar har bättre koll på våra datum än vi själva ;P
Men så har jag alltid varit, skitkass på att komma ihåg årsdagar och födelsedagar. Och är man tillsammans med någon vars minne är lika taskig som ens eget så kan det ju bara sluta på ett sätt.

Farsdag firade vi iallafall. Mycket pga att man blir påmind av tv-reklamer o dyl. Hemmagjorda mackor och sedan mazariner och muffins blev det innan han var tvungen att åka och jobba.

Hade tänkt ladda upp några filmer sedan, får se om jag lyckas komma ihåg det :P
Nu har Ellie kommit hem från dagis och det låter som att en liten trollunge har vaknat så det är väl bäst att runda av :)

En lycklig Ellie har pippilotter i håret. Dock är det lite svårt kanske att

urskilja pippilotterna från lockarna ;P


 

Nova-Li "gymmar" ;)





Sultans Of Swing



Denna låt kommer alltid vara lite speciell för mig. Den spelades på radio när jag skulle få Nova-Li och den följde mig hela vägen fram, hjälpte mig igenom värkarna, ekade härligt i lustgasens dimma. En bra låt att föda till helt enkelt, enligt mitt tycke ;)

Idag var jag och Nova-Li och lämnade av Ellie på dagis. På vägen dit stötte vi på en hund och dess ägare och det blev att vi pratade lite. Mycket trevlig tjej som tyckte att om jag hade tråkigt kunde komma över på en fika vilken dag som helst.
Det slog mig sedan att sånt kan nog aldrig hända i städer, att man bjuder in okända bara så där. Eller för den delen stannar av och bara pratar. Där är stressnivån så mycket högre att man knappt har tid för att ens bjuda sig själv på fika.
Har aldrig och kommer aldrig vara gjord för städer. Det är i skogen jag hör hemma och bör vara ;P

Lillebror Jafar har varit här sedan i onsdags. Som vanligt har han gått på nerverna men sin jäkla "side to side" slår en på pannan och ruffsar en i håret. Pratar nonstop och om allt och inget med sitt "know what I'm sayin'". Men det blir alltid lika tomt efter honom ♥

Endast tomten är vaken så jag ska ta denna ensamma stund för mig själv och se några avsnitt av True Blood och dricka lite julmust.
Skål på er!

Ellies version av "kossamuuu" ;)

 

 



wdtrrdi5b4 / Ellies rubrik

Vad tiden går fort!
Nova-Li har passerat tvåmånadersstrecket och dessutom blivit kusin, till en William ♥
Ellie har börjat på dagis och jag har feber :P Andra gången inom en tvåveckors period.

Det jag längtar mest till nu är att få träffa min nykläckte systerson, men det kommer nog dröja några veckor innan dess. Hade jag kunnat hade jag våldsgästa dom på BB och snusat upp denna lilla prins tills luften gått ur mig. Men jag tvivlar på att det skulle uppskattats av varken personal eller de nyblivna föräldrarna ;P

Annars då?
Nova-Li har blivit en riktig pratkvarn och även upptäckt att händerna är goda att suga på. Hon ska helst sitta när hon är vaken, men ska hon ligga så är det i babygymet hon trivs bäst. Storasyster är såklart den stora idolen och det är spännande och roligt att iaktta henne och hennes upptåg. Mindre roligt är när Ellie ska pussa upp henne, det är lite jobbigt ^^

Ellie är, precis som sin lillasyster, en riktig pratkvarn. De Tusen Frågornas period har för en tid sedan inletts och dagarna i ända ska det ställas frågor. Härom veckan ville Ellie prova något nytt så hon bestämde sig för att smeta in hela henne i dipp som olyckligt stått framme. Hon tyckte att hon blev jättefin, såklart. Men hon insåg sedan att det inte var så bra att gå runt inkletad i Sourcream & Onion dipp så hon sa "Mamma, måsse, måsse dyscha!".
Och jag kunde ju inte mer än att hålla med denna lilla dam.
Igår hjälpte hon pappa att tvätta av bilen. Vilken naturbegåvning! ;)
Det var ju såklart en succé :)

 

 

 

 




Namn: Sofie Vettersand
Bor: Umeå
Född: 1983·12·02
Civilstatus: Lever livet med Anton
Barn: Ellie som föddes med akut kejsarsnitt i v.29+5 den 29 december 2008 och ett litet knyte i magen som är beräknad till den 4 augusti 2011.


RSS 2.0