Onsdag

Kockan 9 vaknade Ellie för ett mål mat. Det är aldrig så att hon riktigt skriker när hon är hungrig, snarare ett litet jämmer och gny. Om man dröjer med maten kan hon ge ifrån sig några skrik.
Men hon är en väldigt snäll tjej, hon skämmer bort mamma och pappa. Skriker sällan gör hon som sagt, och när hon gör det så är det bara att lägga henne till bröstet så är hon nöjd.
Jag får ofta sova rätt mycket på nätterna. Hon vaknar ca 2 gånger på natten för att äta, resten av natten sover hon.
Men man vet aldrig, det kanske ändras när hon blir större. Hon skulle ju fortfarande legat kvar i magen.


Nybadad

Idag tog vi våran första tur i vagnen själva, utan pappa Anton då han har sin jobbarvecka.
Det är lite trixigt med vagnen då vi bor en trappa upp. Men det finns lösningar på allt. Men får bara springa lite extra i trapporna.
Först gick vi på konsum och handlade lite mjölk och och annat till middagen. Jag hade tagit fram och tinat en fläskfilé som jag hade tänkt göra något ätbart utav.
Efter att vi handlat gick vi en långpromenad, jag och Ellie. Trots kylan var det rätt skönt att få gå ut och röra på sig, och jag tror att Ellie gillar att åka i vagnen.
Väl hemma så tog vi det bara lugnt, myste och kikade på film.

Till middagen slog jag på stort. Fläskfilé med kantarellsås och hasselbackspotatis. Det vart inte så tokigt och av Anton att döma så blir det till att göra den maträtten igen.

Nu ska jag ta med mig Ellie in i sovrummet och kika på Det Okända så ska Anton få låna datorn en sväng innan han ska gå och lägga sig.


Pappamys

Tack och hej! =)

Susanne
2009-02-19 | 10:05:54 | http://ultrapid.blogg.se/

Jag kan verkligen tänka mig att du gör det. Känner redan nu hur mycket jag kommer sakna min sedan.



Haha, ja. Men jag hoppas som sagt att det inte blir något allvarligt med det så hon får jätte höftproblem senare eller så.



Jag vill gärna fixa din blogg! ^^ Som en grattis-till-dottern-present. :D Vi kanske kan sätta oss ner du och jag med bloggen när jag och Daemon kommer på besök. ^^



Puss puss!

Mamma
2009-02-20 | 22:41:00 |

Oj,vad jag längtar efter er när jag ser go jänta. Hoppas verkligen att vi kan ses snart. Puss o Kram!


« Namn

« E-postadress (publiceras ej)

« URL/Bloggadress




Jag är här ofta, kom ihåg mig!



Trackback


Namn: Sofie Vettersand
Bor: Umeå
Född: 1983·12·02
Civilstatus: Lever livet med Anton
Barn: Ellie som föddes med akut kejsarsnitt i v.29+5 den 29 december 2008 och ett litet knyte i magen som är beräknad till den 4 augusti 2011.