Spöket Laban



Idag har jag och Ellie badat i badkaret. Ellie tycker det är hemskt roligt att köra ner armarna i vattnet allt vad hon kan så det skvätter över halva badrummet. Det bekommer henne inte att hon får vatten fulla ansiktet själv.
Hon har sovit mycket idag, vet inte om det bara är en period eller om det kan vara någon "biverkning" från sprutorna hon fick igår.
Hoppas bara att hon sover lika bra inatt också.

A a attans!
Nu gick ena lampan i stora vägglampan.
Tidigare i veckan så smällde det och small i fönsterlamporna. Jag trodde det var blixten som hade slagit ner för det lät i både högtalarna och datorn tvärslocknade allt på samma gång. Men efter att ha suttit i fönstret i en 20 min utan att vare sig höra åskan eller se någon blixt vågade jag slå igång datorn igen.
Båda glödlamporna pajade men datorn och  högtalarna fungerade alldeles utmärkt.
Visst finns det ju en logisk förklaring till det men med min fantasi så kan det vara vad som helst :P

Efter det att jag blev gravid så har jag blivit löjligt mörkrädd när jag är själv (där får jag för alla skräckisar och thrillers jag sett, för att inte tala om Det Okända) och igår hade jag världens bestyr när jag skulle lägga mig.
Av någon outgrundlig anledning så är låset på dörren borta in till sovrummen (har varit så sen vi flyttade in) och istället gapar det ett stort hål ovanför handaget (men man kan fortfarande låsa om man vill med sax el. dyl.).
Jag har några regler för hur det ska vara när jag sover ensammen.
Alla garderobsdörrar måste vara stängda.
Minst en lampa måste vara tänd och tv:n likaså.
Det måste vara släckt ute i hallen för annars så kanske jag kan skymta skuggan av ben eller annat läskigt i glipan under dörren.
Och igår kom ett nytt hot upp. Hålet i dörren.
Där kan ju läskiga andar titta in eller någon psykopat med en jättestor köttkniv (här gäller rationellt tänkande på hög nivå... som om ett spöke inte kan gå igenom en stängd dörr ;P ).
Så jag hittade ett slängt litet snickerspapper som jag kunde täcka för hålet med, men så är det flera mindre hål runtom det större hålet så jag högg tag i några av Ellies kläder, kilade fast dom i handtaget så att dom täcker hela hålet.
Inte förrens då kände jag att jag kunde slappna av och sova, tills jag upptäckte att jag inte hade med mig mobilen in i sovrummet. Så det var en väldigt kvick Sofie som steg upp, tände lampan i hallen och kilade ut i tvrummet för att hämta mobilen och sedan kvickt tillbaka till sovrummet igen.
Mobilen är ju ett måste att ha nära till hands utifall det händer något så kan jag alltid ringa Anton på jobbet :P
Jag ser alltid för mitt inre ett sånt där läskigt barn a la The Ring som går sådär ryckigt och hemskt >.<
Näe, det är inte så roligt alla gånger att ha en livlig fantasi ;P

Nu måste jag gå och tända övriga lägenheten och gå på jakt efter fungerande glödlampor!

Ha det gott!




Susanne
2009-07-25 | 21:14:14 | http://ultrapid.blogg.se/

Haha, sötnos. :D

Fast mörkrädd har jag också blivit efter graviditeten. :/


« Namn

« E-postadress (publiceras ej)

« URL/Bloggadress




Jag är här ofta, kom ihåg mig!



Trackback


Namn: Sofie Vettersand
Bor: Umeå
Född: 1983·12·02
Civilstatus: Lever livet med Anton
Barn: Ellie som föddes med akut kejsarsnitt i v.29+5 den 29 december 2008 och ett litet knyte i magen som är beräknad till den 4 augusti 2011.