Boom Boom Pow

Det är Ellies favoritlåt (läs rubrik) och har varit det det närmsta halvåret. Hon blir alldeles trollbunden när man spelar den. Ett bra sätt att avleda en gnällig och grining tjej.

Ellie sitt-kryper inte längre utan kryper-kryper så att säga. Hon började med det när vi var i Bjurholm senast och i söndags så ställde hon sig upp alldeles själv vid soffan. Annars har hon bara vågat ställa sig upp i soffan när någon har suttit bredvid henne. Så idag har jag haft fullt sjå att röja bort saker på bordet som inte är så lämplig för henne att leka med eller stoppa i munnen. Nog dags att lägga på sånna där hörnskydd vi köpte på IKEA i sommras så hon inte slår huvudet i bordskanter som hon gjorde idag.

I lördags lyckades Ellie slinka ur mitt grepp när jag skulle ta henne och en tallrik med mig från vardagsrummet till köket. Lillstackarn föll med huvudet före rakt ner i tv-rumsbordet. Där och då kände jag mig som världens sämsta mamma. Det hela gick ju bra men hon slog sin lilla näsa så hon började blöda lite näsblod. Dessvärre lär det hända fler gånger att hon ramlar och slår sig. Det hör ju lite till.
Men jag ska försöka att hålla mig och inte sätta på henne hjälm, knäskydd och knyta fast kuddar på henne den dagen hon börjar gå. Kan kännas lite överbeskyddande ;P

Själv har jag spräck ögonbrynet (jag och storasyster hoppade i sängen vilket mamma tydligt sagt att vi inte fick). Ramlat ner från en källarkulle (inte smart att gå balansgång på ytterkanten med rosenbuskar som enda livlina) osv.
Jag älskade att klättra i träd när jag var liten, ett under att jag aldrig ramlade ner och bröt något.

Jag har förövrigt inte alls varit produktiv idag... Bara strukit några gardiner och hängt upp ett par i Ellies rum. Men det kommer ju en dag i morgon och övermorgon och överövermorgon och... Ja, you get the picture.

Ellie på sin 1-årsdag xD

 

Ha det gott!



Devinia Euvel
2010-01-19 | 15:51:45 | http://ultrapid.blogg.se/

Haha, trollungen. Oj vad Ellie och Roky kommer att rejsa när vi kommer upp. Nu när båda kan krypa ordentligt och båda kan ställa sig upp mot saker. Tur att det är så många hemma hos mamma som kan ha koll på dom. ;P

sandra
2010-01-20 | 00:16:38 | http://sandraliksom.blogg.se/

haha doit!

ja det va gottast! fast jag va segast på att dricka upp min (?) mamma va före mig!? wtf? hahaha.. PUSS på trutamente

sandra
2010-01-21 | 14:35:09 | http://sandraliksom.blogg.se/

ja menat :D vad ska ni vara med om för repotage då ? =) puss

Madeleine
2010-01-21 | 15:55:49 | http://Principessan.se

Haha, så söt!

Devinia Euvel
2010-01-22 | 19:56:58 | http://ultrapid.blogg.se/

Ahmen skryt om Antons Ica Maxi strumpor du! Ba för att du ha pengar va!

Hahaha

sandra
2010-01-27 | 01:35:26 | http://sandraliksom.blogg.se/

du har fått ett award p min blogg. :)

http://sandraliksom.blogg.se/2010/january/awardgoodnight.html


« Namn

« E-postadress (publiceras ej)

« URL/Bloggadress




Jag är här ofta, kom ihåg mig!



Trackback


Namn: Sofie Vettersand
Bor: Umeå
Född: 1983·12·02
Civilstatus: Lever livet med Anton
Barn: Ellie som föddes med akut kejsarsnitt i v.29+5 den 29 december 2008 och ett litet knyte i magen som är beräknad till den 4 augusti 2011.