Som ett brev på posten

Idag kom dunderförkylningen som ett brev på posten. Huvudvärk, mosig, yr, snorig, hostig och så vidare. Men det är bara att gilla läget och kurera sig. Att man sedan har mens och alla dess krämpor gör ju inte saken bättre.
Ellie är bra mycket piggare idag iallafall, jämfört med dom senaste dagarna. Hostan håller i sig men medicinen verkar göra sin verkan. Just nu sitter hon och knaprar i sig majskrokar.

Hade tänkt röja lite här hemma men får se om man har ork till det. Tvätta skulle jag behöva göra. Kanske skickar ut Anton för att göra det.

Ellie har förövrigt fått utslag på mage och rygg. Funderar på om det är tredagarsfeber hon haft. Det ser inte ut som nässelutslag om man jämför bilder på nätet. Fast jag upptäckte ena utslaget redan då vi var i Övik vilket den nu har växt till sig lite och fått fler och vid tredagarsfeber kommer ju utslagen vid tredje dagen. Å andra sidan så kan de kanske dyka upp innan. Vattkoppor är det inte. Aja, hon verkar ju inte lida utav det så det är väl bara att avvakta så försvinner dom så småningom.


Pink Floyd - Wish You Were Here



Devinia Euvel
2010-03-13 | 16:00:23 | http://ultrapid.blogg.se/

I wish YOU were here. <3


« Namn

« E-postadress (publiceras ej)

« URL/Bloggadress




Jag är här ofta, kom ihåg mig!



Trackback


Namn: Sofie Vettersand
Bor: Umeå
Född: 1983·12·02
Civilstatus: Lever livet med Anton
Barn: Ellie som föddes med akut kejsarsnitt i v.29+5 den 29 december 2008 och ett litet knyte i magen som är beräknad till den 4 augusti 2011.