bla bla bla

På dom här dagarna har vi hunnit vara i Bjurholm och hälsat på och sova över, åkt spark med sparklåda och tillhörande Ellie, köpt nya lampskärmar och ny vardagsrumsmatta då den andra blev nerspydd och var allmänt äcklig och ofräsch, jobbat, handlat mat och en dusch hann jag klämma in!

Som sagt så käktes Ellie igår. Igen. Var säker på att det var magsjuka igen men är nu inte så säker... Hon kräktes en gång och inge mer, dock hade hon jätte ont i magen till och från på kvällen/natten men inget kom upp eller ut där bak så att säga. Magen var väldigt uppblåst och svullen och under en 30-40 min inatt (om inte mer) var hon otröstlig och hade så ont. Efter en rejäl fis och lite skit lugnade hon ner sig och lyckades somna. Så jag vill gärna dra slutsatsen att hon mögligen är/var förstoppad men det förklarar inte att dagen innan sket hon säkert 5-6 gånger, varken för hårt eller för löst. Men idag verkar allt bra och magen är inte svullen. Har dock låtit hon få laktulos som hon kommer att få några veckor framöver för att vara på den säkra sidan.

Fy fan vad tråkigt sånt här måste vara att läsa om. Men dessväre är det just sånt som livet kretsar kring just nu. Sjuka barn och graviditet.

Vill så gärna snabbspola några månader framåt till våren och sommaren!

Trollet i somras, njuter i badet. Vill.Ha.Sommar!




« Namn

« E-postadress (publiceras ej)

« URL/Bloggadress




Jag är här ofta, kom ihåg mig!



Trackback


Namn: Sofie Vettersand
Bor: Umeå
Född: 1983·12·02
Civilstatus: Lever livet med Anton
Barn: Ellie som föddes med akut kejsarsnitt i v.29+5 den 29 december 2008 och ett litet knyte i magen som är beräknad till den 4 augusti 2011.