Graviditet nummer 2

Det var väl både väntat och oväntat när jag plussade den där dagen.
Vi hade pratat om det och bestämt oss för att försöka ge Ellie ett syskon, men att det skulle gå med sådan raketfart var väl inte riktigt vad vi hade väntat oss. Man tänker ju ändå att det ska ta ett tag innan det tar sig, så att säga.
Men liksom förra gången gick det på första försöket. Och vi är så glada för det!

Oron för att det ska gå som sist finns där hela tiden. Men som sagt så kommer jag att få gå på extra kontroller och fr.o.m. v.26 kommer jag att få gå på Specialistmödravården om inte förr och våran BM har bokat in ett läkarbesök i samband med RUL. Jag ska även få lämna in urinprover varje månad för att hålla koll så jag inte får urinvägsinfektion osv.
Så på ett sätt känns det betryggande med dessa extra koller. Så får vi helt enkelt hålla tummarna att det går som planerat denna gång.

Jag är iallafall i v.12 nu (v11+1). Och denna graviditet har inneburit mer illamående än vad jag kan minnas att jag hade sist. Konstant trött, hungrig och illamående. Men det börjar ge med sig lite nu (peppar, peppar, ta i trä!).
Nästa besök hos BM blir den 7:e februari.






« Namn

« E-postadress (publiceras ej)

« URL/Bloggadress




Jag är här ofta, kom ihåg mig!



Trackback


Namn: Sofie Vettersand
Bor: Umeå
Född: 1983·12·02
Civilstatus: Lever livet med Anton
Barn: Ellie som föddes med akut kejsarsnitt i v.29+5 den 29 december 2008 och ett litet knyte i magen som är beräknad till den 4 augusti 2011.