Sjukhus och BM besök

Idag var det sista gången vi var på SpecialistMVC. Och det känns faktiskt bra, det dom vill är ju att förhindra extrem prematurfödsel och jag har gått så pass långt in i graviditeten nu att OM det skulle sättas igång har bebisen så pass stora chanser att klara sig. Cervix var fortfarande 4 cm lång vilket också känns tryggt och bra för min del. Bebis låg med huvudet nedåt och läkaren Maria uppskattade vikten till 1300 gram ♥
Jag behöver heller inte lämna fler urinodlingar till BM. En sak mindre att komma ihåg ^^
Sammandragningarna jag ha påverkar inte livmoderhalsen försäkrade läkaren mig men om de skulle ändra karaktär eller jag skulle börja blöda så får jag höra av mig till förlossningen. Men jag tror faktiskt att denna livliga lilla bebis kommer att stanna kvar i magen i många veckor till.

Hos BM mätte vi magen, trots att vi var på sjukhuset tidigare samma dag, mest för att det skulle se snyggt ut i journalen ;P Lyssnade på hjärtljuden och tog blodprov. Trots att jag äter Niferex så hade jag lägre blodvärde denna gång (låg på mellan 106/107, vid inskrivningen hade jag 158). Men jag var ärlig och sa att jag slarvade lite med tabletterna. Så nu måste jag vekligen ta en tablett en gång om dagen, gärna i samband med juice eller någon frukt med c-vitamin. Tror jag får ha Niferex-asken hängandes runt halsen pga. mitt guldfisksminne. Det är bra, men kort!

Status v.29
Vikt: 62.4 kg
Hjärtljud: 148
SF-mått: 29 cm



Devinia Euvel
2011-05-30 | 23:34:51 | http://devinia.se

Jag var också sjukt dålig på att komma ihåg att ta Niferex, haha. Jag tog jättesällan tabletterna när jag skulle. Men det gick ju bra ändå!

sandra - när två blir tre
2011-05-31 | 21:47:53 | http://sandeepistol.blogg.se/

huuu..

Jag vägde mig på jobbet igår och då vägde jag 59kg baaah :D men får väl se vad vågen hos bm säger.. det är ju den vi går efter :)

Sandra B
2011-06-03 | 01:12:09 | http://bonivart.blogg.se/

Hej!

Jag saknar dig på jobbet.


« Namn

« E-postadress (publiceras ej)

« URL/Bloggadress




Jag är här ofta, kom ihåg mig!



Trackback


Namn: Sofie Vettersand
Bor: Umeå
Född: 1983·12·02
Civilstatus: Lever livet med Anton
Barn: Ellie som föddes med akut kejsarsnitt i v.29+5 den 29 december 2008 och ett litet knyte i magen som är beräknad till den 4 augusti 2011.