v.29

Wow! Jag är på dag 200 av 280 och har således 80 dagar kvar till BF. Helt otroligt vad tiden går fort, iallafall efter vecka 20, då rusar bara tiden.
Jag har nu gått in i v.29 (v.28 + 3 för att vara exakt), om ungefär en vecka har jag gått lika långt som jag gick med Ellie innan hon bestämde sig för att komma ut. Lite oroligt, lite nervöst. På måndag ska vi till specialistmödravården och därefter till BM. Om cervix fortfarande är oförändrad kan jag slappna av ännu lite till.

Jag tycker att bebisen har blivit ännu mer aktiv nu. Det rör sig och sparkas och has i tid och otid. Men ack så himla mysigt. Att det syns så väl utanpå är ännu roligare! :)


Kaggen v.29.
Glömde min kamera i Umeå så jag passade på och lånade lillasysters ist.





Ellie har fått en deo av momma som hon promt skulle använda på bebis ^^


Igår var vi på stan med mamma, storasyster Sara och Wilma. Köpte födelsedagspresent till Roky som fyller hela två år på söndag, samt lite sommarkläder till Ellie, fyndade lite till mig själv och bytte ut en body som jag köpte i lördags till bebis till en storlek mindre. Man tycker att storlek 50 till bebisen ser sååå liten ut, men Ellies första kläder var ju än mindre, till och med storlek 44 var för litet för henne. Vissa av hennes bodys var i storlek 40 ^^
Man glömmer fort liten hon verkligen var.

Näe, lite fika på det här så!



sandra - två blir tre
2011-05-27 | 21:14:55 | http://sandeepistol.blogg.se/

alltså språk polisen!!! du mena väl att "tillomed slk 44 va för stort för henne" baah hallaa!?? ;D



älskar dig!


« Namn

« E-postadress (publiceras ej)

« URL/Bloggadress




Jag är här ofta, kom ihåg mig!



Trackback


Namn: Sofie Vettersand
Bor: Umeå
Född: 1983·12·02
Civilstatus: Lever livet med Anton
Barn: Ellie som föddes med akut kejsarsnitt i v.29+5 den 29 december 2008 och ett litet knyte i magen som är beräknad till den 4 augusti 2011.